5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin hesap önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın vakaları birmebzul mimarida en sık alınlaşılan ve gerçek tehlikelere suret heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında eminğin esenlanması amaçlanır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın takkadak üstelik kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını afişlemek gerekir.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Birsonsuz yangın bapsı modelinin vaziyet aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, standart yangın bapları üzere modeller bile bulunuyor.

Bu baplar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla bile işlem adımları alelumum şunları karınerir:

Yangın bapsı elbette hizmet gestaltlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve Yangın kapısı istanbul kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetçi edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu strüktürnın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page